Hej, Niclas Johansson här (@niclasj på twitter). Mesta delen av min tid går till egna “babyn”, min startup Bar-deli. (Vi söker förresten alla sorters kompetens som vill vara med och bygga det coolaste varumärket inom mat/dryck ever *hint hint*)

Jag pysslar även med diverse entreprenörskapsfrämjande aktiviteter i alla de nätverk som gillar innovation och hållbar tillväxt. MEN här på frilanskollektiv finns jag eftersom jag tänker åta mig ett begränsat antal klienter som jag kommer hjälpa väldigt konkret med affärsutveckling i syfte att öka försäljning/vinst och lyfta/skärpa till varumärket.

Mitt upplägg: 60-minuters-sessioner, helst över skype. Första gången är gratis, och då kör vi en 30-minuters “gap analysis” på vilket av fem kritiska områden som mina förslagsåtgärder gör mest nytta i. Därefter borrar vi tillsammans ner oss i din verksamhets…

1. Affärsrelationer. (“inventera” – “utvidga” – “optimera”)

2. Digitala närvaro. (“bevaka” – “etablera” – “interagera”)

3. Säljorganisation. (“frontfigur/thought leader” – “internt team” – “first fortunate affiliate”

4. Masskommunikation. (“identitet” – “PR-kanaler” – “Online/offline (paid) media”)

5. “Personal Executive Effectiveness Platform”. (“kreativitet” – “struktur” – “socialt nätverk”)

(“inom parentes” har  jag listat tre sessions-teman inom varje område. Vi börjar som sagt i den ände där vi båda kommer överens om att vi kan göra störst nytta på minsta möjliga tid.)

Inom kort slänger jag upp en sajt för detta specifika ändamål. Just nu kan du förhandla dig till riktigt bra intropriser. Lägg en timme på att utveckla ditt företag. Gör det idag.

Introerbjudande:

30 min gap analysis + första 60 min-sessionen: GRATIS

Påföljande 60 min-sessioner: 500 kr/h

Vänligen, Niclas